FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 


Srebrno jezero

nalazi se u severoistočnom delu Srbije , 120 km od Beograda , u blizini Velikog Gradišta . To je 14 km i 300 metara širok , a na nekim mestima 3 metra dubine . U popodnevnim satima, kada sunce zalazi , milioni iskrica čine srebrni odsjaj na površini , tako dajezero ima atribut Silver . Srebrno jezero je napravio closingone u rukavcima Dunava , sa lepo uređenim plažama i vodom koji se filtrira kroz peščane dine . Bogata je som , smuđ , šaran i amur . Svežina od bagremovog šume i blage klime čine boravak na Srebrnom jezerunezaboravan memorije .

Srebrno jezero ( Srebrno Jezero ) jedan je od najpoznatijih odmaralištima u Srbiji . Ima peščane plaže, hotel, i ozera kampa. Jezero je zapravorukavcu Dunava , oko 2 km od Velikog Gradišta . Sa beogradskim okolnim ( 129 km ) i drugih gradova Srbije takođe , postaomagnet za turiste i ribolovce . To je duga 14 kilometara , sa prosečnom širinom od 300 metara i do 3 m dubine .

Ona je bogata različitim slatkovodnih riba kao što su som, smuđ, šaran, amura i tolstolobika . Postoje velike mogućnosti za sportove na vodi . U kasnim popodnevnim satima , kadasunce počne da se skrasi na odmor iza Karpata ,voda sija i blista , stvarajući srebrni odsjaj , ​​otudaime Srebrno ( " Silver " ) .

Snažne pumpe obezbediti danivo vode u jezeru je uvek niži od Dunava i samim tim da uvek ima sveže vode koja teče za vreme prolaska podzemne su filteri za vodu kroz brojne peščane dine koje ostavljajuvoda besprekorno čista i jasna . Kul od bagremovog drveta ipovoljna klima da poseti jezeranezaboravno iskustvo .

lokacija

Na obali Srebrnog jezera , jednog od najlepših jezera u Srbiji , samo 75 minuta vožnje od Beograda , ušuškan u bujnom zelenilu nalazi sehotel Danubia Park U jedinstvenom okruženju poznatom po turizam, ribolov i mnogih prirodnih , istorijskih i kulturnih znamenitosti , kao što su Nacionalni park Đerdap, Golubac ,manastir Rukumija i mnogi drugi , ovaj hotel će vam ponuditi opuštajući i inspirativan boravak ste sanjali .


Smeštaj

Hotel jevrlo prijatno mesto i za one koje dolaze na poslovni , porodični ili romantični boravak . U svakoj od 47 dvokrevetnih soba , 5 superior dvokrevetnih soba, 2 sobe tip porodice( bračni krevet + 2 ležaja ) , 2 sobe porodica tip B ( 3 ležaja + krevetac ) , 2 apartmana / 2 ( + pomoćni ležaj ) , kao i u Junior Suite , naći ćete TV, min bar , besplatan pristup internetu i sveobuhvatni sajt Srebrno jezero sef . Da bi vaš boravakpotpuno uživanje - u junu 2012 ,Danubia Park Hotel vam obezbediti "Dr Feelgood zdravstvene zone " ,fitnes i spa centra . Probudite se čula sa saunom , tropske kiše i različite vrste masaže , ili se jednostavno opustite u potpuno opremljen fitnes centar sa izborom ishrane prilagođene vašim potrebama i programa vežbanja .

Srebrno jezero je popularno turističko mesto

Samo jezero je u širokom , niske doline Dunava , ali susedna brda ustati od 282 metara na severu ( brdo Gorica ) na 362 metara na jugu Lipovača ( brdo ) , aceo zapadni deo doline je opasana izdužene brdu Veliko Brdo i najvišim vrhom od 324 m ( anatema ) . Ušće reke Pek u Dunav , poznatom pod inverznom tok tokom visokih vodostaja , samo južno od jezera . Istorijskih lokaliteta srednjevekovnih gradova- tvrđava iz Ram i Golubac , takođe u neposrednoj blizini jezera , kako izvorima " Hajdučke vode" (Hajduk je voda ) .

Srebrno jezero jeruka Dunava na njegovoj desnoj obali . Sa glavnog korita Dunava, engulfes močvarno rečno ostrvo Ada ( ) od Ostrovo . Na obe tačke koje povezuju jezero na Dunavu je pregrađen i premostiti 1971 od Velikog Gradišta - Zatonje putu koji takođe prelazi ostrvo . Ostala naselja na jezeru su Biskuplje i Kisiljevo .

Srebrno jezero ima nepravilan oblik luk , to je dug 14 kilometara , do 300 metara širok i obuhvata površinu od 4 km ² . Nalazi se na nadmorskoj visini od 70 metara i dubine od čak 8 metara . Voda je čista , zbog nedostatka zagađenja i prirodnog filtraciju vode kroz mnoge peščanih dina . Jezero je bogato ribom , uključujući beli amur, šaran, som, štuka, smuđ i ostalih slatkovodnih siga .
privreda

Jezero je popularna destinacija za odmor i ribolov decenijama , ali se nedavno posetilaca bum , privlači turiste iz svih krajeva centralne Srbije , uprkos nedostatku velikih smeštaja . Jezero ima jedan hotel ( Srebrno jezero ) , nekoliko pansiona -restoran, vikend- naselje i auto kamp najveći park u Srbiji .

Kao rezultat rastuće popularnosti jezera , ona je od nedavno reklamira kao " srpsko more " , jer Srbija je kontinentalna . A glavni planovi za okretanje Srebrnom jezeru od odmarališta srednje klase u više elitnom mestu su objavljeni u julu 2007 . [ 1] U narednih sedam godina, planirano je da se izgradi tri hotela, kongresne sale, bazena (i pokrivena i otvorena ) , golf tereni , biciklističke staze, tržni centri i marina . Teniskim terenima su concstructed ranije ove godine .


 

link pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

PREUZMITE NAŠ BANER:

Soko banja apartmani

Ukoliko želite da razmenite baner sa nama prekopirajte sledeći kod na vašu stranu :

pa nam potom obavestite emailom i pošaljite vaš baner-kod da ga postavimo na ovu stranu.