FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Apartmani Srebrno jezero

Srebrno jezero hotel , visoke B kategorije , izgrađen je na samim obalama jezera . Njen kapacitet je 240 kreveta , dvokrevetne i trokrevetne sobe . Kapacitet restorana i terasa sa predivnim pogledom na bagremovog šume i jezera je više od 500 mesta . Hotelski aneks ima 70 soba, uključujući dva moderna apartmana . Kuhinja nudi nacionalna jela i roštilj , kao i najbolja vrsta slatkovodne ribe .

Srebrno jezero hotela je posetio sportisti na treninzima , školska deca na edukativni kampovi, turisti na odmor i tokom vikenda . Seminari i savetovanja se održavaju , previše . Ljubazni domaćini organizuju izlete do Lepenskog vira , Đerdapa i VIM inacium . U toku turističke sezone , gosti mogu ENjOIME izabranih svim programima muzičke itakmičenje za mis Srebrnog jezera se održava svakog leta . Diskoteka , sa kapacitetom 500 mesta , jedeo hotela . Hotel Srebrno jezero - Mnogi Gradište hotela Srebrno jezero - Mnogi Gradište

" Srebrno jezero " Hotel je izgrađen na obali jezera . Krajnje je " B" kategorije i ima 240 kreveta i dvokrevetnim i trokrevetnim sobama . U restoranske sale i terase , sa više od 500 sedišta , imaju predivan pogled na jezero i bagremovim šumarkom .

Paviljon u hotelu ima 70 soba, od čega dva moderna apartmana . Kuhinja nudi nacionalna jela sa roštilja, i najbolje vrste rečnih riba . Ovo je hotel " Srebrno jezero ", da sportisti dolaze pripremaju za takmičenja , školska deca da provedu neko vreme u prirodi , turisti na odmor vikendom , itd Takođe je dostupan za seminare i konferencije . Ljubazni domaćini organizuju ture Izlet u Lepenskom Viru , Đerdapska klisura i arheološki lokalitet Viminacijum . Na velikoj terasi , u sezoni , gosti mogu da uživaju u odabrane programe muzike, a svakog letaizbora za Mis Srebrnog jezera . Takođe,hotel ima diskoteku sa 500 sedišta .
rebrno jezero - Smeštaj u apartmani Srebrno jezero Bez obzira na razlogposete igodišnje doba , naši apartmani " Jutro " je pravi izbor za vas . Građene su u 2007 , okruženo zelenilom i nalazi se na samo 300 metara od turističkog kompleksa na Srebrnom jezeru . U okviru objekta možete pronaći saunu i đakuzi . Nudimo 5 različitih strukturalno stanove / sobe prilagođena potrebama naših klijenata ` . Svaka soba poseduje kupatilo, televizor , klima uređaj i mini-bar . Ovaj spremaju hranu , gosti imaju na raspolaganju kuhinju i trpezariju u prizemlju kuće . Postojiveliki broj restorana na jezeru nudimo lokalna specijaliteta .

 

link pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

PREUZMITE NAŠ BANER:

Soko banja apartmani

Ukoliko želite da razmenite baner sa nama prekopirajte sledeći kod na vašu stranu :

pa nam potom obavestite emailom i pošaljite vaš baner-kod da ga postavimo na ovu stranu.