FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Otkup vozila Beograd

Kupovina novog automobila ili lizing novi automobil izuzetno je " normalno" u našem društvu , idosta mojih prijatelja je pitao moj savet o tome u poslednje vreme . Zato ću se ovde raspravlja o tome zašto " normalno " nije uvek dobro kada je reč o kupovini novog vozila .

Plaćanje, novac za automobil ?

Koji je metod za plaćanje gotovinom za auto ? Možete da stavite da je $ 500 uplate automobila na štedni račun , umesto za deset meseci , a možete da kupite polovan auto $ 5000 . Ili sačuvati za 20 meseci za $ 10,000 polovan auto ( kupio sam polovnog Honda Odissei za $ 6K i sporazum za $ 12k ) .

Ako ste pročitali Millionaire Nekt Door , vi znate da je prosečna milioner vozi polovan automobil . Zašto ? To je zato što su ljudi koji su oprezni sa novcem neće da kupi nešto što gubi više od pola svoje vrednosti u prve četiri godine . Dakle, čak i ako se plaća 0 % kamate na zajam za automobil ,novi automobil dogovor je uvek koštati veliki put . Šta je lizing ? Šta je otkup automobila Su zakupile sam jedan automobil u mom životu . Consumer Reports i Smart Monei časopis mislim da lizing automobila jenajgori način da dobijete auto , a Remzi naziva ga" runo " . Mi se svi finansijski ubijen svaki put smo zakup .

Lizing je najveća auto-industriji je novac - kafu , jer , čak i ako se tehnički iznajmljivanje automobila ,diler je takođe puni vas zanimati . Dakle, vaša mesečna zakupnina ne samo da pokriva gubitak vrednosti automobila kako ga vozite , ali uključuje težak interes da vi plaćate novo vozilo . Nakon naknada koje postoje da se nisu ni obelodanjeni , procenjujem da je prosečna kamatna stopa je 14 % u zakup . Zatim, tu su troškovi za odlazak preko dodeljenog kilometražu i kazne zbog " prekomerne upotrebe i trošenja ", koji su, navodno, dobili za svaki put .

Luksuzni automobili

Kao što sam pomenuo u prethodnim porukama, sam vlasnik Porsche Caiman . To je biojedan materijalni predmet Imao sam da sam stvarno voleo . Kupio sam ga koristio kada je privreda pala ( to je 7777 km ... cool ! ) . Imam auto, plaćanje na njemu , naravno . Kada sam odlučio da proda svoje stvari i osloboditi svoj dug ,auto je morao da ode .
porsche - Kajman - a - dizajn

To je biopravi za mene bogojavljenje . Ako ne odustaje novac za auto , zašto bih ga finansirati uz kamatu ? To je zato što kada ne viditenovac odlazi , to ne boli . Mi smo toliko koristi za finansiranje stvari lako da smo postali neosetljivi na stvarne matematike .

Upravo sada , moja porodica je stvorio štedni račun za naš sledeći auto . Mi smo stavili naše " automobila uplatu " u ​​njoj svakog meseca . Ako dobijem još 2 godine od mog Odiseje , ja mogu da ga prodam za 3000 dolara i da još $ 5,000 ili tako od štednje da kupi još jedan " novi" polovan automobil . Operite , isperite , ponovite zauvek .

Za više informacija o tome kako da se uštedi novac na automobile , tu je Dejv Remzijev video diska od , Rich penziju . Ili ako razmišljate o štedi još više novca mimo potpuno automobil , pročitajte Kako dobro da živi bez imate auto .

Svaki put smo kupili auto u našim skoro šest godina braka ( koji je dva kupovinu Otkup automobila , skutera plus- pa smo prilično mnogo stručnjaka ) ,prvo pitanje koje dolazi u naš mozak je , kako ćemo platiti za to ?

Da , ovo pitanje aduti , Koji auto ? i koliko ćemo provesti ? iuvek važan Koje boje će biti ? Zašto gaziti druge pitanja ? Pa , iz nekoliko razloga . Prvo , što nas primorava da se dugo , teško pogled na našim finansijama . Mi smo mogli da vidimo koliko je novca na naš žiro račun , da li je izvodljivo da se plati ceo auto sa gotovinom , i da li imamo bilo kakve troškove predstojeće da razmislite pre nego što potrošite hiljade na vozilu . Sva ova razmatranja nas dovede do sledeće pitanje.

Koliko ćemo potrošiti ? Koji ne treba mešati sa Koliko možemo potrošiti ? Pitam to pitanje bi značilo da moramo dobiti dozvolu i da planiraju da provedu što je moguće više . Ne ,velika kupovina bi trebalo da bude mnogo više nego što to svrsishodno . I tako , koliko ćemo provesti ? pitao je . Već smo odlučili kako da plati za to . I u oba slučaja , kada smo kupili auto , mi smo odlučili da plate u gotovini . Kada smo prvi put pitali koliko novca ćemo potrošiti ,odgovor je došao na gotovo sav novac koji smo imali u naše ime (minus naš hitne fond ) , koja je bila $ 5000 za auto vrata .

I onda smo došli na pitanje Koji auto ? Naša prethodna dva pitanja su ograničena selekciju dobro malo . Ali, ako naša prva odluka bilavrsta automobila , to bi bilo mnogo primamljivo da ide preko našeg budžeta . Nije bilo lako pronalaženje pristojno izgleda moj auto ( prioritet ) u dobrom stanju ( Johnni je prioritet ) za tu cenu ( prioritet ) , ali je to bilo moguće . Mi smo završili sa četiri -godišnjeg Bare Bones Ford Focus ( nema struje - ništa , uključujući i A / C ) koji je imao 50.000 milja na njega . Niko nam je govorio ono štosmo imali strašan automobil , ali smo voleli tu stvar .

Za naš drugi automobil , mi smo prošli kroz istu pesmu i igru . I da vam kažem , mi smo išli napred i nazad saKako ćemo platiti za to ? pitanje . Nismo želeli da se oprostite od velikog dela gotovine smo se ušteđevina od izlaska iz duga . Ali mi takođe nije želeo da kaže " Zdravo , ponovo , stari prijatelj! " Na dugom Monster posle toliko tvrd da prekine veze sa njom / njim / njom .... njega . Da , ja ću to nazvati" ga . " :) Imali deo nas zamišljali zadelić sekunde kako bi bilo da poseduju naš auto iz snova . Ali po koju trošak ( više značenja , svi finansijski ) ? Nakon što smo težak prednosti i mane , plaćanje 100% u gotovini opet izgledalo kao najbolje rešenje za našu situaciju . Svaka situacija je drugačija , ali smo ga napravio tačku da se izbegne dug ako je moguće .

Još neko ima savete za budžet - svesne kupce automobila tamo ?

Kada ste spremni da prodaju svoje polovne vozilo , Mi smo ovde u gotovini za automobile Long Ajlendu 29 V. Sunrise Hvi Lindenhurst , osiguravajući da su sve strane u transakciji u potpunosti zadovoljni da su dobili najbolju vrednost za svoje vozilo , iako su slike nisu stvarni , Svi naši Recenzije su ! Tako im pročitaju , onda nas pozovite na (automobili ) , a kad zaključimo transakciju , Molimo Vas da nam ostavite komentar i , ovde na stranici Komentari kupaca . Komentari kupaca su važan aspekt za bilo koji posao , autentični gostiju iz stvarnih kupaca , dati budućim korisnicima uvid u to kakoposao funkcioniše . Gotovina za automobile Long Island je , kao što vidite The Fast , sajam , zabava i siguran način da prodaju auto !
Nam prodaju auto i ostavi Srećan ! ( CARS )

Naša briga za vas , je da se osećate prijatno i zadovoljni cenom koju primaju za vaše vozilo . Naša tajna jebez pritiska , Prodaj Vaš stav Car , pružamo svaku osobu da kupi od mogućnosti da uradi ono što je najbolje za njih , svi naši Recenzije su stvarni . Trudimo se da budemo što precizniji putem našeg telefona Brzi Citat , kako bi se obezbedilo da , kada dođete u gotovini za automobile Long Ajlend nema iznenađenja , Mi ne verujemo u davanju bilo ko u Highball cenu na telefonu , a zatimLovball cena kada stignete . To jednostavno nije kako poslujemo , dajte nam probati , mi ćemo to dokazati na vas!
AkoHorn duva , mi ćemo ga kupiti ! ( CARS )
Novac za automobile, akorog udari mi ćemo ga kupiti

Novac za automobile, akorog udari mi ćemo ga kupiti

Mi Kupite bilo koji automobil ! Kao što je rečeno , akorog duva , kupićemo , u gotovini za automobile Long Ajlendu . Sve što je potrebno jejednostavan poziv za KuickKuote na : ( CARS ) . Besplatan Šlep raspolaganju , ako je potrebno , mi plaćamo vrhunski dolara za vaš automobil , istog dana . Zato ne oklevajte , pozovite nas danas na (automobili ) , dajte nam probati , i bićete srećni . Gotovina za automobile Long Ajlendu , čini prodaja auto , brzo, sigurno , zabavno i lako i Radujemo se susretu i poslovanje .

Kad vi prodajete svoj automobil Novac za automobile na Long Ajlendu li vaše vozilo je u prvobitnom stanju , ili nije dobro " spreman za belešku dvorište , mi će kupiti vaše vozilo za dobru kintu ! Mi smoposao koji zaista radi ono što kažemo , mi se pojavite na vreme , Mi smo pouzdan, pošten i , omogućavajući naš posao da napreduju , iz godine u godinu . Mi smo stajali , na našem centru grada Drive - u proceni Centra sa našim floti auta kamioni , u slučaju da morate dizalicom čeka da vam platimo kintu , bez obzira na vašeg vozila stanje. Bez obzira da li je ili neželjeneDragulj , Ve Vant Iour Car ! i mi ćemo vam platiti kintu ! Poziv za KuickKuote : (automobili )
Gotovina za automobile , Call : ( CARS )

GOTOVINA za automobile Long Ajlendu , smo osoblje sa najpouzdaniji , iskren i iskusni auto Kupci u industriji , što nam omogućava da plati vrhunski dolara za svoje vozilo svaki put napolje . Vozila su kupljena preprodavati preko široke mreže DILERA aukcije ili trgovci nude AUTOMOBILA nationalli.Ve profesionalizma u industriji poznat po suprotnim i prodaje automobila je ono što mi radimo , samo proverite svoje komentare ovde i širom Interneta . Ovo je vaša prilika da proda američku vaše vozilo na najviše cene videli u poslednjoj deceniji . Kupimo sva vozila u 10 minuta ili manje . U NOVCU za automobile Long Island smo kupili vozila u svim uslovima , bez obzira da li vaše vozilo je u besprekornom stanju , ili je potrebna popravka , kupićemo ti je auto na najvišoj mogućoj ceni, tog istog dana . Poziv na KuickKuote : (automobili )
Prodam kola , Tel: (automobili )

Kada ste spremni da prodaju svoje polovne vozilo , Mi smo ovde u gotovini za automobile Long Ajlendu 29 V. Sunrise Hvi Lindenhurst , osiguravajući da su sve strane u transakciji u potpunosti zadovoljni da su dobili najbolju vrednost za svoje vozilo , iako su slike nisu stvarni , Svi naši Recenzije su ! Tako im pročitaju , onda nas pozovite na (automobili ) , a kad zaključimo transakciju , Molimo Vas da nam ostavite komentar i , ovde na stranici Komentari kupaca . Komentari kupaca su važan aspekt za bilo koji posao , autentični gostiju iz stvarnih kupaca , dati budućim korisnicima uvid u to kakoposao funkcioniše . Gotovina za automobile Long Island je , kao što vidite Otkup vozila Beograd, sajam , zabava i siguran način da prodaju auto !

Naša briga za vas , je da se osećate prijatno i zadovoljni cenom koju primaju za vaše vozilo . Naša tajna jebez pritiska , Prodaj Vaš stav Car , pružamo svaku osobu da kupi od mogućnosti da uradi ono što je najbolje za njih , svi naši Recenzije su stvarni . Trudimo se da budemo što precizniji putem našeg telefona Brzi Citat , kako bi se obezbedilo da , kada dođete u gotovini za automobile Long Ajlend nema iznenađenja , Mi ne verujemo u davanju bilo ko u Highball cenu na telefonu , a zatimLovball cena kada stignete . To jednostavno nije kako poslujemo , dajte nam probati , mi ćemo to dokazati na vas!
Gotovina za automobile Long Ajlendu (automobili )

Vozila sa mehaničkim pitanja ? Mi smo ih kupiti ! U vreme procene i kupovine, potrebne popravke su oduzeti od vrednosti vozila .
Vozila sa Bodi štetu? Mi smo ih kupiti ! U vreme procene i kupovine, potrebne popravke su oduzeti od vrednosti vozila .
Banka je Rezulati ? Mi to radimo ! U vreme procene i kupovine, plati svoju banku i platiti vam razliku na licu mesta . Samo ponesite najnoviju izjavu automobila plaćanja .
No Title ? Nema problema ! Samo ponesite vozačke dozvole i registraciju vozila , Mi smo dobili titulu za vas i plaćaju se na licu mesta unapred ! !
Zakup Buiouts ? Nema problema , Mi obezbeđujemo da isplati Leasee , besplatno i vas od lanca koja vas vezuju ! Pod uslovomda ste u zakup omogućava otkup

Slušajte celu urnebesne oglas , momci na 102.3 VBAB , sastavio za Novac za automobile Long Ajlendu , nismo baš sigurni da ima veze sa automobilima , ali sigurno je smešno !
Dobrodošli na naš sajt Auto - kupovine . Mi smolicencirani i carinsko , Njujork auto dilera nudi , Gotovina za automobile , prodam kola , Neželjena Mi Car - Long Island , služeći Nasau županije, Suffolk Counti , Kvins , Bruklin i ceo NI metroa oblasti . Nudi jednostavan način da dobijete pravu cenu za svoje vozilo bez hassles ga prodaju sebe , i pre nego što si menjao svoje vozilo za manje nego što vrednosti , pozovite nas za brzo citat .

Mi Kupite bilo koji automobil , u bilo kojim uslovima na najvišim mogućim cenama , mi kupi bilo koje vozilo u svim uslovima u trgovini / ili iznad vrednosti , što vam ,potrošača , za kupovine novog vozila sa ispočetka / ne trgovine , omogućavajući ! da kupuju za najbolju cenu bez dodatne konfuzije trgovine u .

Mi zasnivamo sve naše kupovine od Galves liste cena auto koji jeknjigovodstvena vrednost svi dileri koriste na severoistoku . Mi radimo banke isplate , zakup Buiouts li visoka kilometraža / niska kilometraža , mehanička oštećenja ili telo , plaćamonajviše . e-mail ili nas pozovite na brzo citat na i da organizuje za procenu ili samo disk - u u naš lokalni lokaciji

Odlično momci . Pošten i ravno napred . Odlično momci . Pošten i ravno napred . Plaćeni ono što su rekli i nema cenkanja neophodno . Hvala Toni je bilo zadovoljstvo .

Toni i njegova ekipa su moje muke i bez transakcija super ! Toni i njegova ekipa su moje muke i bez transakcija super ! U roku od 30 minuta Prijavom dobio prijateljski poziv od Tonija sa veoma povoljnoj ceni . On je čak organizovaovuču . Potpuno ne zastrašujuće i lako . hvala

veoma fer i profesionalno sam prodao svoj džip na NAB jezadovoljstvo poslovati sa njima Pit i Toni su bili veoma fer i profesionalno . božićna pesma

Ovi momci su sjajni ! Ja zovem zemlje i oni su došli istog dana , pokupi moj auto i dao novac sam želeo . Bez muke uopšte . Ja bih reccommend ovo mesto nikome znam . Momci su super ! !

Zadovoljstvo je poslovati sa zadovoljstvo da posluju sa . Oni su vrlo iskreni sa stavom bez pritiska . Hvala ti za moj auto sa mojih ruku i čuvanje mi glavobolju da prolazite kroz ceo auto za prodaju proces !

 

link pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

PREUZMITE NAŠ BANER:

Soko banja apartmani

Ukoliko želite da razmenite baner sa nama prekopirajte sledeći kod na vašu stranu :

pa nam potom obavestite emailom i pošaljite vaš baner-kod da ga postavimo na ovu stranu.