FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Špijunska oprema

Mi smo pisali o špijunskih uređaja pre - vidi Minijaturni Guns špijun , deo 1, deo 2 i berba Minijaturni kamerama, ali danas gledamo savremene primere ovog finog zanata - samo zagrebali površinu , jer ne smemo istražiti dublje ...

Rasplamsavanja Džejms Bond franšize sa nedavnim nastupima Daniel Craig je na filmu kao 007. nas ima sve razmišljanje o špijunima ponovo . Uprkos kraja Hladnog rata , špijunaže , bilo između država , odnosno industrijske špijunaže između kompanija , i dalje veoma mnogo sa nama . Ipak , uprkos hladnom gadžeta videli u filmovima , bez obzira da li koristi Džejms Bond ili one predstavljeno u filmovima kao što su komedije Get Smart i drugi ,tehnologija špijunske sveta nikada nije toliko napredna kao bi Holivud da verujemo .

Međutim , sa sve većim tempom tehnologije , stvari koje su nekada izgledali mnogo u domenu naučne fantastike su sada zasigurno nauka činjenica i neke gadžete su dostupni javnosti . Očigledno , mogu postojati neke stvarno cool uređaji trenutno u upotrebi od strane raznih svetskih špijunskih agencija , ali iz očiglednih razloga , detalji i fotografije su teško doći . Shodno tome , ovaj članak se fokusira na one stvari koje stvarno mi je privukao pažnju kada sam istražujući špijunsku opremu koja je na tržištu za nas obične smrtnike u 2009 .

Pravo -Zippo upaljač Stil Digitalni fotoaparat , to naručiti ovde Teško je poverovati , alibežični video kamera zapravo se krije u ovom zavrtnjem . Ovo je gotovosavršena skrivena kamera za samo oko bilo koje lokacije i praktično neprimetna . Ova kamera , skrivene u lažnim paketa cigareta , moždamalo zastarelo sada u mnogim zemljama , u kojima je zabranjeno pušenje javnost u većini jede i pije ustanove . Međutim , ovaj uređaj može biti od neprocenjive vrednosti posmatraju aktivnosti u blizini , dok ona sedi uglavnom nezapaženo pored vas na stolu kafić na trotoaru : Ova kamera je sakriven u normalnoj tražite privesak za ključeve , koje možete da nosite sa sobom ili jednostavno ostaviti da leži u sobi u kojoj želite da snimite aktivnost . Uostalom , ko bi posumnjao nešto neobično skup ključeva leži u kuhinji ili na stočić za kafu ? Spijunska oprema - Spy Store se bavi prodajom špijunske opreme, prodajom opreme za povećanje bezbednosti lica i objekata, prodajom uređaja za diskretnu komunikaciju i instalacijom programa i uređaja za praćenje i nadzor. - sale za svadbe Ovaj mali spijunska oprema kamera ima 2 GB memorije i može da snima video u trajanju do 150 minuta ili skladištenje čak 4000 fotografija koje - kako ga ovde ( slika levo ) . Pravo slika pokazuje neverovatnu minijaturni privesak za ključeve Gun - more info :Ako je vaš špijunaža ili Prkupljanje zahteva više eleganciju , ova kravata može biti po meri za vašu misiju . Izgleda da je to ništa neobično , alivisok kvalitet pinhole kameru sa zvučnom karticom je sakriven u ( slika dole levo )

Slično tome ,dugme na vašem jaknu , ili zaista bilo na odeći , može biti opremljen ovim minijaturnim uređajem . Izgleda kao normalan dugme , jer ništa izazvati sumnju , ali sadrži veoma visok kvalitet kolor kamera . Većina ovih vrsta kamera ima ugrađen zvučni čip , a dolazi sa kompletom odgovarajućih tastera , tako da bilo odeća može prilagoditi .

Satovi i olovke

Gledaj kamere su veoma podseća na Džejmsa Bonda i tajni agent žanru i postoji mnogo različitih dizajna na tržište od desetina kompanija širom sveta . Ovaj sat ima skrivenu kameru iza broj dva na brojčaniku ( slika levo ) . Model sa desne strane ima sićušan video kamkorder ugrađen u sat . Ona ima 8 GB skladišnog prostora i datoteke mogu da se kasnije preneti na računar :

Vintage sat špijunske kamere se nalaze u mnogim kolekcijama danas : iako je nemoguće da se sakrije ( u stvari , možete nazvati ihkrajnji pažnju magnet ) su prikazali veoma sofisticiranu tehnologiju i craftmanship u to vreme . Ovde jelegendarni 1907 " Ticka " model -

Okance reverzer - Ovo je takođe poznat u biznisu kao taktički vrata gledaoca . Uređaj se jednostavno postavi na špijunku na vratima , što vam omogućava da pogledate u kuće ili druge zgrade . Bez upozoravanje na stanare , možete lako proceniti bilo pretnje ili potencijalne opasnosti koje mogu biti unutra pre nego što nastavite .

Bežična slušalica - Ugradnja u potpunosti u ušni kanal , ovaj minijaturni komad nadzor opreme je idealna za tajno i diskretno komunikaciju . Bežične slušalice radi u sprezi sa predajnika , dovoljno mali da stane u džep ili da se negde krije na vašem telu ( slika desno ) :

Ove vrste uređaja se ponekad prodaju kao igračke za decu , ali vrlo sofisticirane modele spadaju više u domenu prave špijunažu . Mnogi Voice Changers dostupni danas su kompatibilni sa većinom telefona i mobilnih telefona . Vaš glas se odmah odlazni prerušen , i menjanjem igru , možete da zvuči muško , žensko , ili čak kao dete sa osobom na drugom kraju linije Ako ste u poslu špijuna , tajno snimanje razgovora i aktivnosti neprijatelja , to jesigurna da će neko da radi istu stvar za vas . Ovi detektori bug lociraju elektronske bube , telefonske slavine i fiksne i bežične skrivene kamere u prostoriji ili vozilu : :

Možda ćete želeti da razmotrite belu generator buke , koja negiraju uticaj najviše tajnih prislušnih uređaja , kao što su skrivene mikrofone sahranjenih u zidovima , predajnici sakriveni u naizmenicne struje i laserski / mikrotalasna refleksije od prozora . Ovaj gadžet proizvodi bezbednosni ćebe proizvedene buke , koji potpuno zamagljuje svoj dijalog sa ' unfilterable ' zvuk . Svi vrlo tehničke stvari , ali očigledno , to jeveoma efikasan način da se osigura da su vaši privatni razgovori ostati privatni .

Spi agencije treba da se uništi osetljive informacije na dnevnoj bazi . Međutim , čak i kada je papir iseckan , još uvek može biti moguće za detalje o poruci ili dokument bude dostupan . Jedno od rešenja je ovo posebna vrsta papira koji izgleda kao kod redovnog rada , mogu biti otkucan ili napisan , ali će se potpuno rastvara u roku od nekoliko sekundi , ako dođe u kontakt sa vodom ili druga tečnost .

Svakako ovo je pravo iz filmova ili neki superheroj strip knjiga ? Sigurno bi tako mislim , ali to veoma efikasan sprej može pretvoriti neproziran papir privremeno providne , što vam omogućava da vidite sadržaj koverte a da nikada zapravo otvaranja . Trideset sekundi kasnije ,koverat će se vratiti u njenom izvornom stanju , ostavljajući tragove , gubitak boje ili druga oznaka da je to možda dirao ( slika levo )

Još jedan sprej - Trag sprej - dizajniran je da napusti nevidljivi film na bilo koju površinu , koja kada se dodirne , se prenosi na ruku osobe ili odeću . U potrazi za tragovima ili sumnjate ? Onda ne tražite dalje . Nepoznato žrtvi ,sprej ostaje do pet dana , čak i ako su ruke , na primer , više puta su oprali . Sprej ne može videti golim okom , ali pokazuje se kao fluorescentna pod ultraljubičastom svetlošću ( slika desno )

Ovaj uređaj je samoiste veličine kao tradicionalni magični marker , ali poseduje jednu Heck udarcem . Prigodno nazvan šok olovka je u stanju da upravljaju od 500.000 volti šok , što dovodi do intenzivnog bola i mišićnih kontrakcija , pre nego što vaš cilj postaje ošamućen i pada na zemlju kao kamen :

Pritiskom na malo dugme na strani prstena , možete da isporuči dva ili tri jedan sekund rafalnu koncentrovane biber sprej , na daljini na jednoj nozi . Vaš protivnik će doživeti sve uobičajene ugodnije efekte biber sprej , kao što su privremeni gubitak vida , otežano disanje , gušenje , kijanje i mučnina , od kojih neki mogu trajati i do četrdeset pet minuta . Ovi elegantan izgled olovke zapravo rade , Turbo Kuvar, ali kada ih razdvojte , oni prikrivaju prilično smrtonosnu oštricu . Karmin noževi su na sličan način teško otkriti , nevino sprovodi dovoljno u tašnu , sa 1.5 "noža skrivena unutar predmeta : uređaj generiše ultra visoke frekvencije zvučne talase , što može učiniti svako u neposrednoj blizini veoma nelagodno , kao i podstiču glavobolja , znojenje , gubitak ravnoteže, mučnina , povraćanje ili čak . Postojiveća verzija na tržištu , koji se može koristiti da se poremeti velike skupove i rasterala masu .

Samo još jedan komad informacija : izgleda da je moguće da uhode unos putem tastature sa udaljenosti od 20 metara ... ( pročitati o tome ovde ) -opisuje metod čita elektromagnetno zračenje sa tastature , snimanje svaki ulaz sa tastature sa relativno malo truda tehnologije .

Ovo su samo neki od primera u mnoštvu uređaja i opreme iz sveta špijuna koji su tamo . Ko zna šta drugi gadžeti da postoji špijun agencije širom sveta drži mnogo do sebe ? Ipak , uprkos činjenici da ono što vidimo u filmovima obično ne baš odražava trenutno stanje tehnologije , još uvek postoje neke neverovatne stvari koje su lako dostupni . Bubice - za prisluškivanja i ostale špijunske stvari Cool stvari za tajnog agenta u svima nama .

AR - 100 , lavmate , audio snimač , privezak audio snimač ,
Lavmate Covert brelok Recorder V / Voice Activation
$ 129.99
$ 98.99
diktafon , skriveni diktafon , kalkulator diktafon , tajne audio snimač , MemoK Tajne Audio Recorder Kalkulator ,
MemoK Covert Recorder Kalkulator V / 3 dana baterija
$ 139.99
Telefon Glas transformator Glavni
Telefon Glas transformator
$ 800.00
$ 649,99
snimač glasa aktivirana , MK - U300 , USB snimanje glasa ,
Glasovno pozivanje USB audio rekorder V / 25 dana stand-bi
$ 129.99
$ 99.99
Edic - Mini Tini B21 ruski špijun rekorder V / šifrovane lozinke
Edic - Mini Tini B21 ruski špijun rekorder V / šifrovane lozinke
$ 419.99
$ 399,99
tini16 - S64 , mali diktafon , sakriven audio rekorder špijun , špijun audio plejer , USB snimanje glasa , mikro diktafon, edic -
Edic mini - Tini16 S64 - ruski špijun 300hr rekorder V / Neograničeno Solarna baterija
$ 529.99
$ 489.99
edic - Mini Tini - 16 , ruski špijun rekorder , digitalni audio plejer , mini- diktafon , mini- špijun rekorder , sakriven audio snimač ,
Edic mini - Tini16 A52 - Ruski brelok Skrivenih Recorder 300h
$ 639,99
$ 549.99
Audio rekorder , sakriven zvuk , mini- špijun audio rekorder špijun , špijun audio snimač , špijun diktafon , hiddden diktafon , uvala
Ruski mini Špijun Recorder V / Voice Activation & 17hr baterije ( neprimetno od detektora )
$ 539,99
produženje monitora , telefon špijun , špijun nadzor , spi shop , spiemporium , Hjuston, Teksas , Dallas , Austin , Njujork , telefon monitorin
Produžetak za analogni monitor LAN line sistem
$ 49.99
$ 32.50
diktafon telefon , Android , mobilni telefon plejer , mobilni telefon rekorder , poziv rekorder , digitalni rekorder poziv , snimanje moj mobilni
Mobilni telefon Poziv rekorder i diktafon ( 4GB )
$ 129.99
Dead Ringer , Somira - tec , špijun gadžeta , spiemporium , špijun prodavnica
Prank - Dead Ringer
$ 49.99
isključi broj , lažni broj isključen , špijun prodavnica , obest , Somira - tec ,
Prank - Broj Disconnected
$ 179.99
$ 129.99
edic - Mini Tini stereo - M , edic džip , ruski špijun rekorder , sakriven audio-rekorder , mini- digitalni rekorder , špijun audio rekorder , uvala
Edic - Mini Tini stereo - M - Ruski 300h Audio rekorder V / Eksterni mikrofon
$ 639,99
$ 549.99
SIM kartica oporavak , sim oduzimanje , sim oporavak uređaj , sim oporavak , parabena uređaj , parabena , sms oporavak , spasavanje podataka , mobilni tel
SIM kartica Seizure - SIM kartica Alatka za spasavanje
$ 129.99
$ 99.99
android oporavak , Android File oporavak , oporavak sistema Android , Android spasavanje podataka , mobilni forenzika , parabena , telefon recove
Telefon oporavak Stick za Android
$ 169.99
$ 129.99
Najbolje od Spi
: International Spi Museum magazin je vodeći sajt za Nudimo široku lepezu špijunskih uređaja, odeće špijun , špijun igračke , favorizuje stranke špijun, potpisanu špijunske knjige , Spi vs špijun robu i mnogo više " kul špijunske vezi poklona . " .

Prodavnica na računaru , Tablet , u pokretu preko mobilnog ili iz našeg virtuelnog kataloga poklona . SveŠpijun možete kupiti !

 

link pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

PREUZMITE NAŠ BANER:

Soko banja apartmani

Ukoliko želite da razmenite baner sa nama prekopirajte sledeći kod na vašu stranu :

pa nam potom obavestite emailom i pošaljite vaš baner-kod da ga postavimo na ovu stranu.